Bluepoint'in Gizemli PS5 Oyunu, Görsel Anlamda Çıtayı Belirleyecekmiş

Önemli olan Ruh güzelliği

Bluepoint Games gizemli PS5 projesiyle ilgili ipuçları vermeye devam ediyor ama hala daha bu projenin ne olduğuna dair tahminden öteye geçemiyoruz.

Stüdyo web sitesini güncelledi ve giriş kısmındaki yazıyla da ağızlarımıza yine bir parmak bal çaldı. "En son projemiz tarihimizdeki en büyük çaplı proje ve yeni nesil oyun donanımlarda görsel açıdan çıtayı belirlemeye hazırlanıyoruz" diyor açıklamada.

Bluepoint'in başkanı Marco Thrush da daha önce yaptığı bir açıklamada bu yeni projelerinin bugüne kadarki en iddialı projeleri olduğunu ve gurur duyulacak bir başarıya imza atacaklarını söylemişti.

Bluepoint'in önceki projelerine baktığımızda Uncharted: The Nathan Drake Collection, Gravity Rush Remastered veya 2018 tarihli Shadow of the Colossus gibi büyük isimler görüyoruz. Bunlar da oldukça büyük çaplı oyunlardı, ama yeni oyun bunlardan da büyük olacakmış.

Her zaman olduğu gibi akla gelen ilk isim (ve aslında duymayı umduğumuz isim de diyebilirim) From Software'in Demon's Souls efsanesi oluyor. PlayStation 5'e yakışacak bir remake olarak Demon's Souls gerçekten de nefis bir seçim olurdu, ama diğer bazı oyunların hayranları da elbette kendi sevdikleri oyunlara remake açıklanmasını diliyorlar (örneğin The Legend of Dragoon).

PlayStation 5'in Şubat ayı içerisinde resmi olarak tanıtılması bekleniyor. Bu tanıtıma Bluepoint de oyununu duyurarak eşlik ederse harika olacak.

 

YORUMLAR
Kaan
27 Ocak 2020 17:51

Bir remake ya da remastered projesi için bu kadar iddialı bir açıklama yapmazlar diye düşünüyorum. Belki ekip kendi IP'ini yapıyordur. Sonuçta remakeler aslını yaşatır ama IP'ler firmayı markalaştırır.

Parolamı Unuttum