Borderlands 3 Ara Sahneleri Kolaylıkla Değiştirilebiliyor

Dilerseniz daha da çılgın bir yer yapabilirsiniz Pandora’yı:)

Oyuncular Borderlands 3 maceralarını yeniden yazıyorlar sevgili Oyungezerler, hem de gayet eğlenceli bir şekilde.

Mod çalışmaları esnasında fark edilen bir detay oyun içindeki ara sahnelerin, çeşitli videoların kolaylıkla farklı videolar ile değiştirilebildiği şeklinde. Hal böyle olunca oyuncu topluluğu da fırsatı ganimet bilip her türlü muzipliği yapmaya başlamışlar.

Görünen o ki, Gearbox oyun içerisindeki bazı videoları MP4 formatında bırakmış. Herkesin gözü önünde duran bir klasörde, MP4 formatında duran dosyalar da eğlenceli fikirler getirmiş akıllara.

Dooger rumuzlu bir Twitter kullanıcısı, paylaştığı mesajda bu duruma işaret etmiş, videoların değiştirilebilir olduğunu bazı örnek videolar ile göstermiş. Bu mesaja verilen bazı yanıtlarla da renk kazanmış bu durum ve sonrasında da birbirinden eğlenceli paylaşımlar gelmekte gecikmemiş.

Eskiden bu tarz denemeler yapar; oyunlardaki bazı görselleri, müzikleri, ses dosyalarını değiştirip eğlenirdik. Anlaşıldığı kadarıyla aradan bu kadar yıl geçmesine rağmen halen benzer bir durum söz konusu olabiliyormuş. Bakalım Gearbox meseleye nasıl el atacak, takipteyiz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum