Borderlands 3, Epic Store'a Özel Olacak Gibi Görünüyor

Gearbox da mı tercihini Epic Store'dan yana kullanacak?

Borderlands 3 duyurulduğu gün itibariyle tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı ve Gearbox'ın yaptığı açıklamaya göre de yarın, yani 3 Nisan'da oyun hakkında yeni şeyler öğreneceğiz. Ancak bu açıklamalar öncesinde çeşitli bilgiler sızdı ve bu bilgilerin de oyuncular tarafından nasıl karşılaşacağı merak konusu.

Malum dün 1 Nisan'dı, dolayısıyla gördüğümüz çoğu habere kuşkuyla yaklaşmak zorunda kaldık. Özellikle de Epic Store üzerinden yapılan şakaların sayısı bir hayli fazlaydı :) Borderlands'in resmi Twitter sayfasında önce yayınlanan, sonra da silinen birkaç tweet oldu. İlk önce bunların da şaka olduğunu düşündük ama sonrasında bu şakaya dair ortaya herhangi bir başka emare çıkmayınca fikrimiz değişti. Eğer bu tweetler doğruysa Borderlands 3, Epic Store'a gelecek.

Tweetlerden birinde kısa bir video vardı ve bu videoda Steam ikonu değil, Epic Games Store logosu görüyoruz. Silinen videoyu aşağıda görebilirsiniz:

Bir diğer silinen tweette de Borderlands 3'ün 13 Eylül'de çıkacağı söyleniyordu.

Randy Pitchford'un Epic Games Store hakkında son derece olumlu düşüncelere sahip olduğunu biliyoruz. Kendisi "Epic Games Store'u desteklemekten heyecan duyuyorum" demiş, bir takipçisinin "ben heyecanlı değilim, bunun gelecekteki oyunlarınız için exclusive anlaşması anlamına geliyor olabileceğinden kaygılıyım" şeklindeki yorumuna ise "bunun neresi yanlış? PC, PC'dir - oyunlarınızı hangi mağazadan aldığınızın ne önemi var ki? Cidden bunun ardındaki düşünce yapısını merak ediyorum. Ben şahsen birçok farklı PC platformunun müşterisiyim" şeklinde cevap vermişti.

Borderlands 3'ün hangi mağazalardan satışa sunulacağını nasılsa yarın öğreneceğiz, bakalım bu bir şaka mıymış, yoksa gerçek mi?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum