Borderlands 3, Ücretsiz Yükseltme Seçeneğiyle Yeni Nesle Geliyor

Vault Hunter'lara bedava bilet

Gearbox, Borderlands 3'ün geleceğine dair açıklamalarda bulundu ve popüler looter shooter oyununun PlayStation 5 ve Xbox Series X için de yeni nesil portunu geliştirdiklerini söyledi.

Her ne kadar Gearbox oyunun yeni nesil konsolların çıkışına yetişip yetişmeyeceğini belirtmemiş olsa da, şu anda Borderlands 3 oynayan oyuncular hem bu yeni nesil versiyonlara ücretsiz geçiş yapabilecek, hem de varolan kayıtlarını yine bu yeni versiyonlarda kullanabilecekler.

Borderlands 3'ün yeni nesil versiyonu 4K çözünürlükte 60 fps verecek, ayrıca dört kişilik bölünmüş ekran seçeneğine sahip olacak. Gearbox ayrıca iki kişilik bölünmüş ekran co-op seçeneğini de oyunun tüm versiyonlarına ücretsiz güncelleme ile getireceklerini de açıkladı.

Bunlara ek olarak oyundaki tüm Vault Hunter'lara yeni bir yetenek ağacı da eklenecek, buna ilk örnek olarak FL4K'ın Trapper yetenek ağacı gösterildi. Bu yetenek ağacı güncellemesi de, Gearbox'ın Borderlands 3'ün birinci yıl sezon kartından sonraki planları arasında. İleride gelecek olan yenilikler arasında yeni bir oyun modu ve daha fazla DLC de var.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum