Borderlands 3'ün PC Versiyonu, Borderlands 2'yi İkiye Katladı

Randy Pitchford oyuncu sayısından memnun

Borderlands 3, 13 Eylül'de çıkışını gerçekleştirdi ve oyuna dair merak edilen şeylerden biri de Epic Games Store'a özel olmasının satışlara ve oyuncu sayısına ne kadar etkisi olacağıydı. Görünüşe göre Epic Games Store, Borderlands 3'e iyi gelmiş çünkü Gearbox CEO'su Randy Pitchford karşılaştığı sayılardan bir hayli memnun.

Pitchford, Borderlands 3'ün çıkış günündeki eş zamanlı oyuncu sayısının Borderlands 2'nin tüm zamanlarda elde ettiği eş zamanlı oyuncu sayısının iki katı olduğunu söylüyor.

Açıklama bununla da sınırlı kalmadı elbette, çünkü oyunun eş zamanlı oyuncu sayısı ilk günün ardından da artmaya devam etmiş ve Pitchford gördükleri bu sayıların beklentilerinin çok üstünde olduğunu ama buna rağmen sistemlerinde en ufak bir aksama olmadığını belirtmiş.


> Borderlands 3 Shift Kodları

Durumun PS4 ve Xbox One cephesinde ne durumda olduğunu bilmiyoruz, Pitchford bunlar hakkında bir bilgi vermemiş. Bu popülerliğin Epic Games Store'un sonucu mu olduğunu, yoksa Borderlands 3'e gösterilen genel ilgiden mi kaynaklandığını soracak olursanız cevabım ikincisi olurdu. Yani oyun Steam üzerinden yayınlanmış olsa muhtemelen bu rakamların da ötesinde bir oyuncu sayısıyla karşılaşacaktı Gearbox. Ama sonuçta yapılan bu anlaşmadan gayet mutlu oldukları belli. Zaten oyuncular da yavaş yavaş EGS'ye karşı olan ön yargılarından kurtulmaya başladılar ve doğrusu da bu zaten.

Borderlands 3, 2020 yılının Nisan ayında Steam ve diğer dijital mağazalara da gelecek.

Bizim incelememiz de önümüzdeki günlerde karşınızda olacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum