Borderlands 3'ün Yapımı Tamamlandı

Her şey plana uygun ilerliyor

Gearbox'ın ünlü loot shooter serisi Borderlands'in heyecanla beklenen üçüncü oyununa kavuşmamıza çok az bir süre kalmışken, oyunun geliştirilme aşamasındaki önemli bir safhanın geride kalmış olduğu duyuruldu: oyunun yapımı tamamen tamamlandı ve bu da çıkış tarihinde en ufak bir sarkma bile olmayacağı anlamına geliyor.

"Gone Gold" olarak adlandırılan bu aşamada oyunun geliştirilmesi bitiyor ve disklere basılarak çoğaltılmak üzere gönderiliyor. Elbette oyunlarını dijital olarak temin edenler için pek bir şey ifade etmeyebilir bu, ama hala daha kutulu kopyaların da azımsanmayacak kadar çok sattığını unutmamak lazım.

Oyunun yapımı tamamlanıp da çoğaltılmaya gönderildikten sonra geliştiriciler eğer oyunda buglar varsa ilk gün yamaları ve çıkış sonrası içerikler üzerinde çalışmaya başlıyorlar.


Gearbox bu haberi Twitter üzerinden şu sözlerle duyurdu: "Borderlands 3'ün yapımının tamamlandığını bildirmektenten mutluluk duyuyoruz. Bunun gerçekleşmesi için çok sıkı çalışan herkese teşekkürler!"

> Epic Games Store’a Özel Olan Tüm Oyunlar ve Süreleri

Borderlands 3, 13 Eylül tarihinde PC, PlayStation 4 ve Xbox One için çıkacak. Oyun PC'de bir seneliğine Epic Games Store'a özel olacak.

 

YORUMLAR
ilke_kurtlutepe
1 Ağustos 2019 12:22

Oyun 1 sene değil 6 ay Epic exclusive.

Parolamı Unuttum