Borderlands Serisi İçin Bir Yan Oyun Geliyor Gibi

Olur mu dersiniz?

Borderlands serisinin şimdilik son üyesi olan Borderlands 3 çıkalı 2 yıl oluyor. Director’s Cut versiyonu ise henüz yeni çıktı. Ama yeni bir Borderlands oyunu görmek için çok fazla beklememiz gerekmeyecek gibi görünüyor.

Game Reactor’da Eirik Hyldbakk Furu tarafından paylaşılan bir yazıda, henüz resmi olarak duyurulmamış bazı oyunlardan bahsediliyor. Bunlardan birisi de yeni bir Borderlands oyununun yolda olduğu, hatta tahmin edilenden önce geleceği yönündeki iddia.

Bu yeni Borderlands oyunu seri için bir devam oyunu olmaktan ziyade bir yan oyun olarak değerlendirilebilir. Furu, oyunun farklı bir şeyler sunacağını ve oyuncuların buna nasıl tepki vereceğini görmek için sabırsızlandığını belirtmekle yetinmiş.

Jeff Grubb da Youtube yayınında bu Borderlands oyununun serinin geliştiricisi Gearbox tarafından yapılmadığını söylemişti ama Gearbox’ın kurucularından Randy Pitchford, Twitter hesabından yaptığı paylaşımla bunu reddetti.

Pitchford; “Gearbox’ın yeni bir Borderlands oyununun geliştirilmesine katkı sunduğu yönündeki iddiaları duydum. Bunlar gerçek değil. Gearbox Borderlands markası altında çıkacak bütün oyunlarda ana geliştirici olarak kalacak, herhangi bir ortak yapım söz konusu olmayacak” diyor özetle.

İddialar doğru çıkar mı, yeni Borderlands oyunu ya da yan oyunu yakında duyurulur mu, bekleyip göreceğiz. Takipteyiz.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum