Brandon Sanderson, 'From Software Elden Ring İçin Bana Gelmeliydi' Diyor

'George oyun oynamıyor ki!'

Sissoylu, Fırtınaışığı Arşivi gibi serilerin ünlü yazarı Brandon Sanderson'ın tam bir From Software hayranı olduğunu biliyor muydunuz? Sanderson'ın geçen sene Dragonsteel MiniCon'da yaptığı yorumlar daha yeni ortaya çıktı ve yazar şakayla karışık From Software'e kırgınlığını belli etmiş sanki :)

Sissoylu karakterlerinden Kelsier'in Fortnite'a katılmasıyla ilgili konuların tartışıldığı segmentte Sanderson lafı Elden Ring'e getirmiş.

"Kırgın olmama izin verin. From Software bir fantezi oyunu geliştirmeye ve bir fantezi yazarıyla işbirliği yapmaya karar veriyor ve sonra da King's Field'dan beri tüm oyunlarını oynayan, oyunlarını en sevdiği oyunlar arasında gösteren ve bunu yıllardır yapan biri yerine günlerini NFL hakkında bloglar yazarak geçiren birini seçiyor.

Ne düşünüyordunuz ki? George oyun oynamıyor ki! George'un bu konuda hiç fikri yok!"

Zaten George Martin de video oyunlarıyla olan bilgisinin son derece kısıtlı olduğunu açıklamıştı. "Video oyunları ilgimi çekmiyor. Te zamanında Railrood Tycoon, Romance of the Three Kingdoms ve Master of Orion gibi strateji oyunları oynamıştım ama Elden Ring teklifi reddedilemeyecek kadar heyecan vericiydi" demişti Martin.

Miyazaki da Martin'in katkılarını "Elden Ring dünyası Martin'in mitosu üzerine kuruldu, ben bile bazen heyecanımı gizlemekte zorlanıyorum" diye özetlemişti. Aslında Sanderson da bu bakımdan iyi bir seçim olabilirmiş, hem o zaman George Martin'e artık Taht Oyunlarını bitirmesi için yeterli vakit kalmış olurdu.

YORUMLAR
Feyling
26 Ocak 2022 14:56

Bi dahaki sefere inşallah. Hem From rpg'lerinin basit büyü sistemlerinin ötesinde bişey geliştirirler kafa kafaya verip. Hayal tabi ama GRR Martin de bundan 3 yıl önce From ile aynı kefede düşünülemez bi hayaldi :D

Atlas Estrella
25 Ocak 2022 17:50

Hayda...

Parolamı Unuttum