Breaking Bad'in Yıldızı Giancarlo Esposito'nun, Far Cry 6'da Olacağı Söyleniyor

Far Cry yeni kötü adamını buldu mu?

Far Cry serisi, Vaas'tan beri kendisine oturaklı bir kötü adam arıyor. Uzun süredir yapılan denemeler de başarılı olmayınca bu kez gözler, kötü adam rolünü 'kötü adam gibi' oynaması ile bilinen Giancarlo Esposito'ya çevrilmiş. Gamereactor'daki dostlarımızın iddialarına göre Los Pollos Hermanos'un patronu, yeni Far Cry oyununda kendine yer bulacak.

Breaking Bad ve Better Call Saul gibi dizilerde Gus Fring rolü ile gönlümüze taht kuran Esposito, daha önce görüntüsüyle hiçbir oyunda yer almamış. 2014 yılında çekilen Payday 2 liveaction kısa filminde kendisine birkaç sahne bulan Esposito, Destiny'nin orijinal reklamlarında da rol almıştı. 

Far Cry 6'dan ise şimdilik net bir haber yok. Bu ay Ubisoft Foward'da tanıtılması beklenen oyun hakkında ortada pek fazla bilgi bulunmuyor. Öte yandan Esposito, Collider'a verdiği röportajda bir oyun üzerinde çalışmaya başladığını ve çok heyecanlı olduğunu ifade etmiş. "Şu an bir şey açıklayamam" diyerek sözünü yarım kesen Esposito, oyunun geniş kapsamlı olacağını da vurgulamış.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum