Brightburn'ün Son Fragmanı Yayınlandı

Şeytani Superman, Türkiye'ye rötarlı geliyor

Hayatınızda bir an bile olsa "Superman bu kadar güçlü de niye kahraman? Ya bu adam kötü olsaydı neler olurdu?" diye düşündüyseniz, bu sorunuza cevap verecek olan bir film geliyor. James Gunn'ın yapımcılığını üstlendiği ve David Yarovesky'nin yönetmenliğini yaptığı Brightburn, 24 Mayıs'ta vizyona girecek. Ne yazık ki ülkemize gelmesi ise yaklaşık 2 ay gecikecek ve biz 19 Temmuz'da bu filmi sinemada izleyebileceğiz. 

Filmin son fragmanı yayınlandı, aslında film Macaristan, Lübnan, Singapur gibi ülkelerde 9 Mayıs'tan itibaren gösterilmeye başladı ama Amerika için filmin vizyon tarihi 24 Mayıs olarak belirlenmiş. Yani bu fragman ülkelerinde filmi izleyenler için pek bir anlam ifade etmiyor. Brandon'ın yeni güçlerinden bazılarını da fragmanda görüyoruz, anladığım kadarıyla Brandon telekinetik güçlere de sahip. Fragman diğer fragmanlardan daha da karanlık ve korkutucu olmuş. Film gerçekten çok korkutucu duruyor, bakalım şeytani bir Superman'in tüm potansiyeline tanıklık edebilecek miyiz? 

YORUMLAR
Aztek
21 Mayıs 2019 04:15

EPIC STORE savunucularına gelsin hocam yapıverin şunun haberini. Shopping Card seçeneği bile olmayan Epic eğer indirimden çok oyun alırsan banlıyor hesabını. Savunmaya devam etsinler.//kotaku.com/epic-games-store-will-block-your-account-if-you-buy-too-1834905266

memoefe
Aztek
21 Mayıs 2019 22:29

Epic Storenin yetkilileri bunun sistemlerinin bir sorunu olduğunu ve bu sorunla karşılaşanların düzeltileceğini söylemiş. Bunu düzeltmeye çalışmasalardı dediklerinde haklı olurdun ama bu yeni sayılabilecek bir platform ve bu tarz hataları karalamak için kullanmak saçma. Epic Store'nin olması ve Steamle rekabet etmesi oyuncular için iyi bir şey.


Decypher
Aztek
21 Mayıs 2019 09:50

Yapacağız zaten :) Bu tür sorunlar ortaya çıktıkça düzeltecekler tabii.


Parolamı Unuttum