Bu Mod İle "Toss A Coin To Your Witcher" Sahnesini The Witcher'a Ekleyebilirsiniz

İlk oyuna şahane bir mod geldi

Yılın son günlerinde çıkan ve Netflix'i kasıp kavuran The Witcher'ın dizisi, pek çok sahne ve diyalog ile anılmaya devam ediyor. Bu sahnelerden belki de en önemlisi, Jaskier'in -ya da bildiğimiz adıyla Dandelion- Geralt için söylediği "Toss A Coin To Your Witcher" şarkısı.

Bir süredir dillere pelesenk olmayı başaran şarkının pek çok dildeki versiyonları da paylaşılmaya devam ediliyor (İşte Türkçe versiyonu). Bir fenomen haline dönüşen şarkı, mod geliştiricilerinin de kollarını sıvamasına sebep olmuş. Elini taşın altına koyan ilk geliştiricilerden olan hub997, bu efsane şarkıyı orijinal Witcher'ın içerisine modlamış.

Son dönemlerde dizinin de yakaladığı başarı ile eski oyunlara geri dönen pek çok oyuncu, bu tarz bir mod ile oyundan aldıkları keyfi iki katına çıkarabilir. Aşağıdan izleyebileceğiniz sahnenin şimdilik sadece The Witcher'a eklenebileceğini de hatırlatalım.

Modu indirmek için şu bağlantıyı takip etmeniz yeterli. Eklentiyi indirdikten sonra dosyaları The Witcher'ın yüklü olduğu klasördeki Override dosyasının içerisine atmanız gerekiyor.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum