Bu Mod Sayesinde Bloodborne'u Skyrim'e Taşıyabilirsiniz!

Evet, bazı animasyonlar sorunlu fakat eldeki imkanlarla gayet başarılı bir iş çıkartılmış

Tüm zamanların en iyi oyunlarından biri olan Skyrim'e hayransanız ve şöyle ilgi çekici bir mod olsa da oynasak diyorsanız sizlere güzel bir haberim var.

Bildiğiniz üzere Souls serisinin kuzeni Bloodborne PlayStation 4'e özel olarak çıktı ve kendisini PC üzerinden oynama şansımız yok. Fakat bu mod sayesinde Bloodborne'u kısmen de olsa PC'ye taşıyabilirsiniz.

modlamasi-en-kolay-15-oyun-haber-ici

Japon modcu Vicn'in Glenmoril isimli çalışması ile Bloodborne'a ait silahları, kıyafetleri ve bir de bölgeyi Skyrim'e taşıyabilir; ayrıca moda dahil olan ve toplamda 10 görevin birleşmesi ile oluşan "Little Red Riding Hood" isimli maceraya atılabilirsiniz. Yharnam'ı Skyrim'e taşıyan Glenmoril'de şimdilik sadece bir hikaye görevi (10 görevin birleşiminden oluşuyor) bulunuyor. Fakat ileride 2, 3 ve 4. görevler de moda eklenecek.

Orijinali Japonca hazırlanan Glenmoril'e ve kendisinin İngilizce çeviri dosyasına buradan ulaşabilirsiniz.

Not: Linkteki içeriği görebilmek için Nexus'a üye olmalı ve buradaki ayarlardan Adult Content yazanda "Allow me..." seçeneğini seçip sayfanın en altından değişiklikleri kaydetmelisiniz.


Vicn'in hazırladığı Bloodborne temalı modu beğendiyseniz kendisinin yine Skyrim için hazırladığı Dark Souls temalı Vigilant moduna da göz atmanızı öneririm. Bu arada Skyrim için daha fazla mod arıyorsanız sizleri En İyi 40 Skyrim Modu galerimize de bekleriz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum