Advertisement

Burnout'un Yaratıcılarından Yeni Bir Oyun Geliyor: Danger Zone!

Trafik sıkışıklığından öç almak için yeni bir oyunumuz daha oluyor!

 Burnout'un yaratıcıları, Alex Ward ve Fiona Sperry; Criterion Games'ten ayrılıp Three Fields Entertainment isminde yeni bir stüdyo kurmuş, hatta Dangerous Golf isimli bir de oyun geliştirmişlerdi. Şimdi ise sıra yeni oyuna geldi: Danger Zone!

danger-zone-1

Bir şeyleri kırıp dökmeyi, mümkünse bunu alevler ve patlamalar eşliğinde gerçekleştirmeyi seven ikili; Burnout'u nasıl sevmişlerse Dangerous Golf'te basit bir golf topu ve Burnout'un birleşiminde bizleri nelerin beklediğini göstermişlerdi.

Belli ki Ward ve Sperry'nin Burnout aşkı hala bitmemiş. Çünkü yeni oyunları Danger Zone'la yine o sevdiğimiz temaya geri dönüyor, sıkışan trafikten öcümüzü almak için gaza yükleniyoruz.

danger-zone-2

Three Fields Entertainment'tan yapılan açıklamaya göre Danger Zone dijital bir çarpışma test alanı. Yapacağımız şey ise Burnout oyunlarında olduğu gibi bize sunulan seçenekler dahilinde belirli senaryolarda en büyük hasara ulaşabilmek. 

Oyunun ilk halinde, tek kişilik modda 20 adet çarpışma testi senaryosu ve çevirim içi liderlik tablosu bulunacak. Yani senaryolarda elde ettiğimiz puanları arkadaşlarımız ve dünya genelindeki oyuncularla karşılaştırabileceğiz. Oyuna daha sonradan ek görevler/senaryolar eklenecek mi ya da çoklu oyuncu desteği verilecek mi gibi soruların cevabı ise henüz verilmedi.

danger-zone-3

Unreal Engine kullanılarak geliştirilen Danger Zone; PC (Steam üzerinden satılacak) ve PS4 için geliştiriliyor. Oyunun net çıkış tarihi ise belli değil.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum