CA, Total War: Warhammer III Üzerinde Çalışmaya Başladı

Warhammer serisi devam ediyor.

Total War serisinin yapımcısı Creative Assembly bir tek, önümüzdeki seneye ertelenen Three Kingdoms üzerinde çalışmıyor. CA'nın içinde aktif olarak görev yapan Saga serisi, tarihsel Total War serisi, Arena ve fantastik Total War ekipleri var. CA'nın blogunda yayınlanan yeni güncelleme yazısında, ekiplerin hangi işler üzerinde çalıştıklarından bahsedildi. Bu haberin konusu olan Warhammer III'e de bu blog yazısında değinildi.

Total War: Warhammer 2 İnceleme - En İyi Total War Oyunu Mu?

Fantastik Total War ekibi bildiğiniz üzere en son Warhammer II ve o oyun için yayınlanan çeşitli DLC'ler üzerinde çalışıyordu. Benim de oldukça iyi bir not verdiğim ve beğendiğim Warhammer II, kanımca CA'nın şimdiye kadar yaptığı en iyi işlerden biriydi.

Oyunla ilgili herhangi bir bilgi paylaşılmasa da blogda "Prodüksiyon öncesi süreç son hızıyla devam ediyor, her bir kafadan konseptler, fikirler fırlıyor. Stüdyo tam bir Kaos içinde," cümlesine yer verildi. Warhammer’a yakın olanlar, Kaos'un (ya da Chaos) bu evrendeki fraksiyonlardan biri olduğunu hatırlayacaklardır. Buradan Warhammer III’ün önümüzdeki yıllarda geleceğini çıkarmamız yanlış olmaz, zira CA de zaten daha önceden Total War: Warhammer serisinin en kötü ihtimalle bir üçleme olacağını açıklamıştı.

Türk Vampirlere Hazır Mıyız? Yaşamayanlar'ın İlk Fragmanı Yayınlandı

YORUMLAR
Parolamı Unuttum