Call of Duty: Black Ops - Cold War'un Beta Tarihleri Netleşti

Hazır mıyız?

Merakla beklenen yeni CoD oyunu Call of Duty: Black Ops – Cold War’un beta tarihleri netleşti. Kasım ayında çıkacak oyunun test süreçleri yaklaşık 2 hafta içerisinde açılmış olacak. Her zaman olduğu gibi ilk olarak PlayStation 4 oyuncuları bu beta sürecine giriş yapabilecek.

PS4’e özel beta süreci 8 Ekim’de start alıyor. Bu tarihin oyunu ön sipariş veren kişiler için geçerli olduğunu da hatırlatmakta fayda var. Oyunun PS4 üzerindeki açık beta açılış tarihi ise 10 Ekim olarak belirlenmiş. 12 Ekim’de ise beta süreci kapılarını kapatacak.

PlayStation’a özel bu dönemin bitişinin ardından 3 gün sonra ise PC ve Xbox oyuncuları oyuna giriş yapabilecek. Oyunu ön sipariş veren kişiler 15-19 Ekim arasında Call of Duty: Black Ops – Cold War’u deneyimleyebilecek. Açık beta döneminin tarihi ise 17-19 Ekim olarak belirlenmiş.

Henüz bu dönemlerde açık olacak oyun modları ile ilgili bir detay paylaşılmadı. Fakat sızıntılara göre beta’da, geçtiğimiz hafta düzenlenen alfa testlerinden çok daha fazlası bulunacak. Oyunun yapımcılarından Tony Flame, alfa testlerinden derslerini aldıklarını da ifade ediyor.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum