Call of Duty: Black Ops - Cold War'un Zombi Modu Tanıtıldı

Tanıdığımız zombilere veda ediyoruz

Zombi modu Call of Duty: Black Ops - Cold War ile muhteşem bir geri dönüş yapmaya hazırlanıyor. Dün ilk görüntüleri ve detayları bir canlı yayın ile paylaşılan zombi modu, bizleri 1980'li yılların Almanya'sına götürerek pek çok zombi modu hayranının tanıdığı bir haritaya sokacak.

Geliştiricilerin "tamamen farklı bir deneyim" vurgusu yaptığı yeni zombi modunun bambaşka bir hikayeye sahip olacağı da açıklandı. Die Maschine isimli bu hikayede oyuncular CIA tabanlı Requiem isimli bir özel timin içerisine girecek ve dünyadaki gizemli olayları çözmeye çalışacak. Tabii ki bu savaşta da karşınızda sizinle aynı görevi paylaşan Sovyet Omega timi bulunacak.

Zombi modunda pek çok değişim yaşanacak olsa da bu değişimler arasından en çok dikkat çekeni "yardım çağrısı" olacak gibi görünüyor. Artık bulunduğunuz bölgede sürekli gelen zombi dalgaları ile savaşmak yerine yardım çağırarak bölgeyi terk etme şansınız olacak. Fakat yardım çağrısını yaptığınız andan itibaren dalgaların kuvveti aratacak. Aynı Left 4 Dead'de olduğu gibi...

Yine de başarılı kaçış operasyonunun çeşitli ödüller açacağı da ifade edilmiş. Bununla birlikte seride ilk kez zombi moduna çapraz platform ve ilerleme desteği sunulacak. Tüm silahlar çeşitli nadirliğe sahip olacak ve elinize geçen en nadir silahlar akıl almaz hasarlar verecek. Aynı şekilde ilk kez oyuna gelecek yeni haritalar tamamen ücretsiz olacak.

Zombi modu 13 Kasım'dan itibaren çıkış yapmış olacak.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum