Call of Duty: Infinite Warfare'ın Ekstra Zor "YOLO" Modu

Beni "hard" da kesmez diyene

Infinity Ward, oyunlardaki en zorlu zorluk seviyelerini (böyle tamlama olur mu ya) bile kolay bulan oyuncular için Infinite Warfare'daki ekstra zor modları açıkladı.

Firma tarafından paylaşılan bilgilere göre zorluk modlarından birinde otomatik can yenilemesi devre dışı olacakken birinde ise tüm hikayeyi bitirmeniz için sadece bir hakkınız olacak. Yani sadece bir kez yaşabileceğiniz modun adı ise kendine yakışır bir biçimde "YOLO" (you only live once) olarak belirlenmiş durumda.

YOLO modunu açabilmeniz için önce oyunu normal bir zorluk seviyesinde bitirmeniz, sonra da açılan Specialist modda bir kez daha hikayeyi tamamlamanız gerekecek. Specialist modda canınız otomatik olarak yenilenmeyecek, sadece Nano Shot'lar ile can doldurabileceksiniz. Miğferiniz zamanla hasar alacak ve yenilemeniz gerekecek. Bacaklarınızdan hasar alırsanız hareket kabiliyetiniz; kollarınızdan hasar alırsanız ise hedef alma ve araç&gereç kullanma yeteneğiniz güçsüzleşecek.

Tüm bu zorluklara rağmen Specialist modunu bitirdiğiniz takdirde ise YOLO modu açılacak ve sadece bir canla tüm hikayeyi bitirmeye çalışacaksınız. Yani hikayenin son görevinde nereden geldiği belli olmayan bir el bombası ile ölürseniz, sinirden klavye & fare gibi araçları kırma eşiğine gelebileceksiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum