Call of Duty: Modern Warfare 3’ün Bu Ay Game Pass’e Geleceği İddia Ediliyor

Game Pass’teki ilk Call of Duty oyunu olacak

Dün Game Pass abonelik ücretlerine zam haberiyle canımız sıkılmıştı malum. Bunun, önümüzdeki dönemde Game Pass’e eklenecek Activision Blizzard oyunlarıyla yakından alakalı olduğu söylenebilir. Zaten bir süre önce, özellikle Call of Duty oyunlarının Game Pass’e eklenmesiyle ilgili süreçte bir fiyat artışı yapılmasının değerlendirildiğiyle ilgili haberler gelmişti. Beklendiği gibi oldu.

Söz konusu zam haberinin ardından Call of Duty oyunlarının Game Pass’e eklenmesiyle ilgili bir iddia da gündeme gelmiş durumda. İddiaya göre Call of Duty: Modern Warfare 3, bu ay içerisinde Game Pass oyun kütüphanesindeki yerini alacak. Hatta duyurunun da eli kulağında olabilir.

CoD: MW3, geçtiğimiz yıl Kasım ayında oyun severlerle buluşmuş ve her ne kadar eleştirilen bir oyun olsa da yılın en çok satan 2. oyunu olmayı da başarmıştı. Halihazırdaki en yeni CoD oyunu olan Modern Warfare 3, çok yakında Game Pass’e dahil olacak gibi görünüyor. Bu, aynı zamanda Game Pass’e eklenen ilk CoD oyunu olacağı anlamına da geliyor.

Geçtiğimiz günlerde bir başka Activision Blizzard oyunu Crash Bandicoot N.Sane Trilogy’nin Game Pass’e ekleneceğiyle ilgili iddialar gündeme gelmişti. Söylentiler doğru çıkarsa, CoD: MW3 de ona eşlik edecek. Bu ayın 2. yarısı Game Pass için renkli geçecek gibi görünüyor, ne dersiniz?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum