Call of Duty: Modern Warfare'in 30 Milyonun Üstünde Sattığı Açıklandı

Hem de sürpriz bir şekilde

Activision, yıl boyunca Call of Duty: Warzone'un oyuncu sayısını açıklamayı sürdürdü. Fakat son yıllarda gelen en iyi CoD oyunlarından biri olan Modern Warfare hakkındaki detaylar gizli tutulmuştu. Dün düzenlenen Nvidia toplantısında ise sorularımızın cevabı ortaya çıktı.

Markanın yeni RTX 30 Serisi grafik kartları tanıtılırken, Call of Duty: Modern Warfare'in satış rakamlarını da öğrenme şansımız oldu. Black Ops: Cold War'un tanıtımı esnasında konuşan Nvidia CEO'su Jensen Huang, CoD serisinin son oyununun 30 milyon satış rakamını aştığını ifade etti. Tabii ki Huang'ın bahsettiği oyun Modern Warfare'dan başkası değil.

Yine de Huang'ın paylaştığı rakamların Warzone'a ait olabileceğini söyleyenler de mevcut. Bununla birlikte Huang'ın "kopya" ve "satış" kelimelerini kullanması, direkt olarak Modern Warfare'a işaret ediyor zira Warzone tamamen ücretsiz bir battle royale modu.

Modern Warfare'in eriştiği başarıya şaşırmak zor değil. Uzun süredir birbirine benzeyen pek çok Call of Duty oyununun üzerine klasikleşmiş serinin köklerine dönen Modern Warfare, FPS açlığı çeken bünyelere cansuyu olmuştu. Bakalım Black Ops: Cold War bu başarıyı tekrar edebilecek mi?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum