Call of Duty: Modern Warfare'in Hikayesi "Yakın Zamanda" Tanıtılacak

Merakla bekliyoruz

Senenin merakla beklenen oyunlarından olan Call of Duty: Modern Warfare'in çoklu oyuncu modlarını pek çok kez görme şansımız oldu. Bir MW oyununda ilk kez karşılaştığımız kadar büyük haritalara ev sahipliği yapacak çoklu oyuncu modu, yeni silahlara ve perklere de merhaba diyecek.

Bu görüntüler şimdiden pek çok oyuncunun ağzını sulandırıyor olsa da yeni Modern Warfare'in hikayesi de oldukça merak uyandırıyor. Henüz oyunun tekli oyuncu kanadına dair ortada yeterli bilgi bulunmuyor. Hatta şimdiye kadar bildiğimiz tek şey, bu modun kapalı kapılar ardında birkaç özel kişiye gösterilmiş olduğu.


Fakat görünüşe göre kafamızdaki soru işaretleri yakında cevaplarını bulacak zira firma oyunun hikaye modunu yakın zamanda tanıtmayı planlıyor. Açıklamalar stüdyonun yapımcılarından Taylor Kurosaki'ye ait.

Twitter üzerinden şu tweet'i gönderen Kurosaki, hikaye modunun "yakın zamanda" tanıtılacağını belirtti.

"Yakın zaman" ifadesindeki kasıt, iki hafta sonra başlayacak olan Gamescom etkinliği olabilir. Oyunun hikayesinin ilk parçaları Almanya'da düzenlenen fuarda gösterilebilir.

Call of Duty: Modern Warfare 25 Ekim'de çıkış yapacak.

YORUMLAR
HakanYILDIZ
7 Ağustos 2019 22:33

Bu oyun söylentiler doğruysa, bizde yasaklanır. Doğruysa yasaklansın da zaten.

ilke_kurtlutepe
HakanYILDIZ
8 Ağustos 2019 00:05

Yasaklamak çözüm değil, sadece gözümüzü kapamak. Bu hiçbir şeyi çözmez. Talha Aynacı'nın son Youtube videosunu izlemeni tavsiye ederim bu konuda.

HakanYILDIZ
ilke_kurtlutepe
8 Ağustos 2019 14:14

Anlıyorum, ama işte burada ''doğru tepki'' de kişiseldir diye düşünüyorum. Tabiki kutuyu alıp yakmak, Talha Hocanın söylediği gibi, manasız bir hareket olur ama adım atmadan durmak da doğru gelmiyor sadece. Şahsi fikrim.

ilke_kurtlutepe
ilke_kurtlutepe
8 Ağustos 2019 00:52

Muhtemelen Türkiye TV haberlerine falan çıkacak bu olay :) İnsanlar da tepkisini doğru gösterse keşke, kesin oyunu yakanlar falan olur :)

(Mükemmel(!) yorum sisteminin azizliğine uğradım yine)

ilke_kurtlutepe
ilke_kurtlutepe
8 Ağustos 2019 00:52

[Bu yorum kullanıcı tarafından silinmiştir]

HakanYILDIZ
ilke_kurtlutepe
8 Ağustos 2019 00:21

İzledim ve söylediği bazı şeylere kesinlikle katılıyorum ama şunu da göz ardı etmeyelim, bu oyunu dünyada kalitesine bakmadan alan milyonlar gibi burada da olayları takip etmeden alacak parası olan binlerce kişi var. Zaten CoD burada akıl almaz rakamlar satmıyordu, yine umurlarında olmayacak. Halbuki bir Türk karakter konulması -sadece bir örnek- burada korsan halde oynamış ve bu oyunla büyümüş bir nesli orjinal almaya bile itebilirdi. ABD'nin Ortadoğu stratejisine çok benziyor Activision'un attığı bu adım. Mevzu bu ve sadece bi tartışma konusu olacak kadar hafif de değil bence, bazı adımlar da atılmalı. Ben dahil binlerce oyuncu BF1 de oynadık ve oyun çıkmadan söylenen sözler unutuldu gitti, çünkü orada bir cümle ile dahi olsa bir ulusa saygı gösteriliyordu. Hikaye kısmını arkasında bırakmış CoD'un, yaptığı yanlışları farketmek yerine, daha vurucu olma adına böyle adımlar atması da ayrı bir konu. YPG meselesinden ayrı şekilde, dışarıda oyunu deneyimleyenler de çok tartışılacak olduğunu söylüyorlar. Basit numaralarla seriyi diriltmek ters tepki verebilir. Infinity Ward kumar oynuyor.


Parolamı Unuttum