Call of Duty: Modern Warfare’in İkinci Sezonu Detaylandırıldı

Sımsıcak bir sezon bizi bekliyor

Dün sızdırılan yeni sezon videosu ile karşımıza çıkan Call of Duty: Modern Warfare, içeriklerin detaylandırıldığı yeni bir açıklama ile bizlerle. Activision ve Infinity Ward, bir süredir ertelenen ikinci sezonu bol bol içerik ile doldurmuş. Ayrıca yeni sezonun resmi videosu da bu açıklama eşliğinde karşımıza çıkmış oldu.

Öncelikle gelin oyuna eklenecek haritalardan bahsedelim. Bu haritalardan ilki –ve artık herkesin bildiği- efsanevi Rust olacak. Hatırlarsanız daha önce haritanın ipuçları verilmiş ve dün sızdırılan videoda kendisine ait ufak bir sahne ile karşımıza çıkmıştı. Modern Warfare 2 efsanesi olan Rust, standart 6v6 modu ile 2v2 Gunfight modlarına ev sahipliği yapacak.

İkinci ve yepyeni haritamız ise Atlas Superstore oluyor. Dün yayınlanan videoda Verdansk ismi ile tanıtılan bu harita alışılagelmiş bir süpermarketten oluşuyor. Rusça detaylar ile dolu olan bu marketin içerisinde çatışmak oldukça eğlenceli olacak gibi. Atlas Superstore tüm standart çoklu oyuncu modları ile oynanabilecek.

Ground War modunda ise yepyeni Zhokov Boneyard haritası dikkat çekiyor. Daha önce Spec-Ops modu için kullanılabilir olan bu harita, bir uçak mezarı olarak tanımlanmış. ATV’ler ile uçakların içerisinden geçebileceğimiz harita şimdiden pek çok oyuncuyu heyecanlandırmış durumda.

Yeni sezonla birlikte gelecek ek içerikler arasında yeni silah seçenekleri de bulunuyor. Oyuncular artık Grau 5.56 taarruz tüfeği ve Striker 45 hafif makineli tüfeğini kullanabilecek. Özellikle Striker 45’in Modern Warfare 2’deki UMP .45’e benzediği görülebiliyor.

Modern Warfare 2’den bahsetmişken 2. sezonun serinin en karizmatik karakterlerinden birinin geri dönüşüne de ev sahipliği yapacağını hatırlatalım. İlk günden itibaren kullanılabilir olacak Ghost, çevrimiçi modların en yeni operatörü olacak. Infinity Ward, sezon içerisinde yeni bir haritanın geleceğinin sinyallerini de verdi.

Öte yandan bir süredir tartışılan battle royale modundan henüz bir haber yok. Bakalım 2. sezon içerisinde gelecek yeni modlardan biri iddia edildiği gibi BR modu olacak mı?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum