Call of Duty: Modern Warfare'ın Resmi Beta Fragmanı Yayınlandı

Çevrimiçi beta süreci başlıyor

Activision, yeni Call of Duty: Modern Warfare oyununa ait bir çoklu oyuncu fragmanı daha yayınladı. Bu fragman içerisinde 12 Eylül'de başlayacak beta süreci hakkında detaylar paylaşılmış.

Adından da anlaşılabileceği üzere beta herkese açık olacak. Öte yandan oyunu ön sipariş veren oyuncular, tüm platformlarda betaya erken erişim sağlayabilecek. Açık betanın erken erişim süreci PS4 üzerinde 12-13 Eylül arasında sürecek. Oyun, 14-16 Eylül arasında ise tüm PS4 kullanıcılarına açılacak.


Xbox One ve PC kullanıcılarının ise bir hafta daha beklemesi gerekecek. Bu platformlar üzerindeki erken erişim süreci 19-20 Eylül arasında açılmış olacak. 21-23 Eylül arasında ise açık beta tüm platformlarda aktif hale gelecek.

Şimdilik yeni Call of Duty: Modern Warfare'in çapraz platform desteğine sahip olacağını biliyoruz. İddialara göre açık beta sürecinde de bu desteği görme fırsatımız olacak.

Süreç içerisinde sadece 2v2 Gunfight modu ve 6v6 squad combat modu oynanabilecek. Henüz açıklanmamış olsa da söylentilere göre süreç içerisinde daha büyük haritalarda oynanan firefight modu da bulunabilecek.

 

YORUMLAR
creepylord
10 Eylül 2019 15:00

Cross platform mu ? Mouse ve Klavye ikilisine karşı gamepadli garipler ne yapacak ?

Decypher
creepylord
10 Eylül 2019 15:31

Üzülecek :p

creepylord
Decypher
10 Eylül 2019 16:18

Bir kaç oyunun arada adaptör vs olmadan direkt klavye mouse bağlantısı ile oynanabildiği aklıma geldi :D. Büyük ihtimalle CoD da bunlardan biri olacak. Matchmaking de de seçim şansı verirlerse sadece konsoldan oynayanlarla hilesiz hurdasız oynamak için ps4 tercih edilebilir aslında :D 


Parolamı Unuttum