Call of Duty: Vanguard Stüdyosu Yeni CoD Oyunu Üzerinde Çalışmaya Başladı

Kafamız patatese döndü

Activision ve Call of Duty ile olan ilişkimiz, özellikle Microsoft'un devreye girişi ile birlikte, "karmaşık" statüsüne evrildi. Her hafta yeni bir Call of Duty açıklaması ile gündeme gelen geliştiriciler, markanın geleceği hakkında sürekli çelişkili açıklamalarda bulunuyor. Daha önce CoD'un bir servis oyunu haline dönüşebileceğinin ipuçlarını veren geliştiricinin, yeni oyun üzerinde çalışmaya başladığı iddia edildi.

Exputer'a ait iddialar aslında Call of Duty: Vanguard'ın geliştiricisi Sledgehammer Games'e işaret ediyor. 2021 yılında çıkış yapan Vanguard, satış konusunda Activision'ı memnun etmemişti hatırlarsanız. Bu sebeple stüdyonun "her yıl yeni bir Call of Duty" geleneğini durdurduğunu biliyoruz.

2022 yılında gelecek Modern Warfare 2'nin ardından ise şu anda Sledgehammer Games'in üzerinde çalıştığı yeni oyunu göreceğiz. İddialara göre 2023 yılını boş geçecek olan CoD serisi, 2024 yılında ise üç farklı oyun ile birlikte çıkış yapabilir. Hatta bunlardan birinin sadece zombi moduna odaklanacak bir oyun olacağı bile söyleniyor.

Şimdilik Sledgehammer Games'in projesi hakkında ise netleşmiş bir bilgi yok. Yani dereyi görmeden paçaları sıvamamakta fayda var. Öte yandan sıkı bir Modern Warfare tutkunu olarak bahsi geçen üçüncü oyunun bu evrenden gelmesini umut ediyorum. Bakalım zaman bize ne gösterecek?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum