Call of Duty: Warzone Ortaya Çıktı!

Merakla beklenen oyunun detayları geldi

Bir süredir gündemimizi meşgul eden Modern Warfare'in battle royale modu ortaya çıktı. Oynanış görüntüleri internet üzerinde paylaşılan oyun modunun fragmanı da her an gelebilir, çünkü Call of Duty: Warzone'un yarın Türkiye saati ile 18:00'da erişime açılacağı da kesinleşti.

Genellikle Call of Duty içerikleri paylaşan Chaos'un kanalında paylaşılan oynanış videosu günün en bomba haberi oldu. YouTuber'ın kendi kanalında "liste dışı" olarak listelediği video ortaya çıkınca kanaldan kaldırıldı. Fakat videonun yüzbinlerce kişiye ulaşması uzun sürmedi.

YouTube içerikleri sürekli olarak sildiği için habere video ekleyemedik, fakat video paylaşım platformlarının çoğunda oynanış videosu dolanmaya devam ediyor. Yani yapmanız gereken tek şey biraz araştırma yapmak.

Şimdiye kadar duyduğumuz her şeyin neredeyse doğru olduğunu söyleyerek başlayalım. Call of Duty: Warzone, kendi sunucusuna sahip olacak bedava bir "yeni oyun" olacak. Modern Warfare motorunu kullanacak oyunda tekli, çifti ve üç kişilik squad modu bulunacak.

Call of Duty: Warzone'un Haritası Sızdırıldı

Sızdırılan bilgiler arasında yer alan bir diğer detay ise oyunun çapraz platform desteğine sahip olacak olması. 150 kişilik haritalarda oynanacak Warzone, her battle royale oyununda olduğu gibi bir uçağın kargosunda başlayacak. Sadece pistol ile başlayacak turlarda, nadirliği farklı renkler ile belirlenen önceden düzenlenmiş silahlar bulunabilecek. Örneğin sarı renkteki silahlar, daha fazla attachment ile gelecek.

Üç zırh seviyesi bulunduracak oyunda aldığınız fraglar ve itemler size para kazandıracak. Bu parayı satın alma istasyonlarında kullanarak silah satın alabileceksiniz. Buna ek olarak istasyonlarda killstreak'ler ve ölü takım arkadaşlarınızı canlandırma seçeneği de mevcut olacak. Tabi arkadaşınız tekrar canlanmak istiyorsa, Gulag adı verilen bölgedeki 1v1 savaştan galip ayrılmak zorunda.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum