Call of Duty: Warzone Solo Moduna Kavuştu!

Geç bile kalındı

Call of Duty: Modern Warfare tabanlı battle royale oyun, henüz çıkış yapmadan önce ortaya atılan iddialar ile hepimizi heyecanlandırmıştı. Warzone, sizlerle de paylaştığımız bu iddiaların pek çoğuna sahip olarak çıkış yapmış ve bizleri hayal kırıklığına uğratmamıştı. Fakat veri madencilerinin keşfettiği ve oyunun dikkat çekici özelliklerinden olan "solo" modu maalesef oyunda değildi.

Bu durum dün akşam saatlerinde gelen güncelleme ile birlikte değişti. Bildiğiniz üzere Call of Duty: Warzone bugüne kadar sadece üç kişilik ekipler ile oynanabiliyordu. İsterseniz squad'ı doldurma seçeneğini kapatarak iki ya da tek kişi oyuna girebiliyordunuz. Tabii bu durum üç kişilik ekipler karşısında durumunuzu bir hayli zora sokuyordu.

Dün gelen güncelleme ile birlikte oyuna solo modunun eklendiğini açıklayan ekip, bu mod için özel bir seçenek oluşturmuş. Artık Plunder seçeneğinin altında bulunan Battle Royale Solos kısmından erişebileceğiniz tek kişilik Warzone modu, tüm oyuncuların kullanımına açılmış durumda.

Warzone, dördüncü gününde 15 milyon oyuncuya ulaşarak rekor kırmayı başarmıştı. Solo eklentisi ile birlikte bu sayının biraz daha yükselebileceğini söylemek mümkün. Bir süredir pek çok oyuncunun talep ettiği solo modu, pek çok kişiyi oyuna çekmeye yetebilecek gibi görünüyor.

 

YORUMLAR
creepylord
18 Mart 2020 15:46

Şaşırtıcı şekilde doğru bir yol izleniyor. Bence 4'den sonra çıkmış en başarılı yapım bu oldu, BR moduna da çok güzel yenilikler getirdiler. Geri dönmek için gulag dan sağ çıkma olayları falan çok keyifli olmuş. Kalkanı da olsa bir adamı vurabilmek için 10 larca mermi yedirmek zorunda olmamak da cabası. Vallahi helal olsun. Fazlasıyla memnun etti beni.

Parolamı Unuttum