Call of Duty: Warzone'a 200 Kişilik Oyun Modu Ekleniyor

Gulag'lar açılsın, çatışmalar başlasın

Activision ve Infinity Ward, Warzone'u içerikler ile doldurmaya devam ediyor. Bugün gelecek "Season Four: Reloaded" güncellemesi ile birlikte oyunda 200 kişilik oyun modu eklenmiş olacak. Bu da Battle Royale Quads modunda tam 50 takımın birbirine gireceği anlamına geliyor.

Fakat yenilikler bunlarla da bitmiyor. Yeni güncelleme ile birlikte Supply Run kontratları oyuna eklenecek. Bu kontratları aldığınızda sizi başka bir Satın Alma İstasyonu'na yönlendirecek. Eğer belirlenen zamanda bu istasyona varabilirseniz, bazı ürünleri indirimli olarak satın alabileceksiniz.

Yeni Spotter Scope isimli eşya da oyuncuların harekete geçmeden plan yapmalarını sağlayacak. Bu eşyayı bulan oyuncular, fark edilmeden etrafındaki düşmanları tarayıp yerlerini öğrenebilecek. Bu eşyanın belirli süreler ile tekrar kullanılabileceğini de belirtelim.

Son olarak oyuna Juggernaut Royale modu eklenecek. Adından da anlaşılabileceği üzere bu modda herkes Juggernaut kostümü ile birlikte savaşa girecek. 

Güncelleme ile birlikte Modern Warfare kanadına da yeni bir harita ekleniyor. Bununla birlikte RYTEC AMR isimli yeni bir keskin nişancı tüfeğinin oyuna dahil olacağını da söyleyelim.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum