Call of Duty: Warzone'a Duos Ve Quads Modu Gelebilir

Veri madencileri iş başında

Son günlerin en popüler oyunlarından biri olan Call of Duty: Warzone, yeni modlara kavuşabilir. Geçtiğimiz hafta Solo modunu hayatımıza katan Infinity Ward ekibi, önümüzdeki günlerde çiftler ve dört kişilik takım modunu da devreye alacak gibi görünüyor. 

Veri madencilerinin ortaya koyduğu bilgiler arasında Warzone'a gelecek yeni güncellemenin detayları da bulunuyor. Bu yama bilgilerine göre yapımcı ekip şimdilerde Battle Royale modunun Duo ve "battle royale quads" versiyonları üzerinde çalışmaya başlamış. Bununla birlikte ilginç yeni oyun modları da yapılacaklar listesinde kendisine yer bulmuş.

İddialara göre sınırlı bir süre boyunca oynanabilecek ve High Action isimli bir mod da yeni güncelleme ile oyuna eklenecek. Bu mod oyunların hızını artıracak ve gazın çok daha hızlı gelmesini sağlayacak. Shotty Snipers isimli modda ise sadece pompalı tüfek ve keskin nişancı tüfeği bulunacak.

Hatırlarsanız mod çıkış yapmadan önce Solo, Duo ve Squad modlarına sahip olacağı da söyleniyordu. Bakalım bu iddiaların ne kadarı doğru çıkacak...

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum