Call of Duty: WWII'de Bir Londra Haritası Olacak

"İyi de ne alaka? Almanlar Londra'ya çıkarma yapmadı ki?" diyenler onu da açıklayacağım merak etmeyin.

 Call of Duty: WW2'de İngiltere'de hatta Londra'da geçen bir harita olacak. Londra limanlarında ve yeraltı tünellerinde geçen bu harita muhtemelen sadece çok oyunculu modunda olacak. Zira Almanlar Londra Limanları'nı ağır bombardımana tuttularsa da İkinci Dünya Savaşı boyunca buraya bir çıkarma yapmadılar.

1940-1941 tarihleri arasında Almanlar'ın Londra Limanları'na yaptığı hava saldırısına Blitz deniyor. Bu Blitz sırasında da görselde de görebileceğiniz gibi Londra'da pek çok yer aynı zamanda sığınak görevi de görüyordu. Keza paylaşılan Cod: WWII görselinde de bir kafe/pub aynı zamanda önünde kum siperlikleri olan bir sığınak haline gelmiş. Yine şehrin aktif şekilde sığınak olarak kullanılan yer altı bölümleri de haritada yer alıyor.

> "Oyunlara Üvey Evlat Gibi Davranmaktan Vazgeçmeliyiz"

Hatta ikinci görselde karakterimiz bir futbol topu taşıyor. O da CoD: Infinite Warfare'den hatırlayacağımız Uplink modu için tasarlanmış. Ancak bu sefer modun adı Gridiron (bir çeşit futbol) oyun modu için tasarlanmış. 

> CoD: WWII'de CoD 2'nin Efsane Haritası Carentan Var!

Bakalım Londra haritası oyuncular arasında popüler olacak mı? CoD: WWII'yi 3 Kasım'dan itibaren PC, PS4 ve Xbox One'da oynayabileceğiz.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum