Call of Duty: WWII'de CoD 2'nin Efsane Haritası Carentan Var!

Ama oynamak için "season pass" almanız gerekiyor...

 Sledgehammer Games'in geliştirdiği ve İkinci Dünya Savaşı dönemine geri dönüş yapan CoD WW2'de eski bir dostu yeniden göreceğiz. Eski bir dost dediğim aslında bir harita, ama CoD ve CoD 2 oyuncularının unutulmazları arasında yer alıyor. Yıkık dökük tuğlasından pencerelerine, MG 42 yuvalarına kadar herkesin ezbere bildiği harita Carentan geri dönüyor. 

> Steam Hafta Sonu İndirimleri (6 Ekim - 9 Ekim)

Bununla birlikte Carentan haritasını oynayabilmek için Call of Duty: WW2 Season Pass sahibi olmanız gerekiyor. Sevincim kursağımda kaldı. Call of Duty, Call of Duty: United Offensive ek paketi ve Call of Duty 2'de yer alan ve bu serinin en bilindik haritalarından biri olan Carentan'ı keşke herkese açık yapsalardı. Gerçi bu kadar övüyorum, ancak CoD 2'yi çılgınlar gibi oynadığım dönemde Carentan ve Matmata en sevmediğim iki haritaydı. Umarım haritanın COD: WW2 sürümünde de o ikonik piyano sokağın ortasında duruyordur.

CoD: WWII'nin Açık Betası Hileciden Geçilmiyordu!

COD: WW2'nin "season pass"inde dört tane DLC paketi yer alacak ve bu paketlerin tamamı 2018 içerisinde oyuncuların beğenisine sunulacak. Call of Duty: WW2'yi 3 Kasım'dan itibaren PC, PS4 ve Xbox One'da oynayabileceğiz.

Oyunun konsol betasını oynamış ve kısaca yorumlamıştım. Eğer minik bir ön inceleme okumak isterseniz sizi şuraya davet edeyim sevgili Oyungezerler.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum