Call of Duty: WWII'nin Son DLC'sinin Çıkış Tarihi ve Ayrıntıları Belli Oldu

Nazi Zombi hikayesi bu DLC ile tamamlanıyor.

Sony, Call of Duty: World War II'nin dördüncü ve son genişleme paketi "Shadow War"un çıkış tarihini ve ayrıntıları duyurdu. Son DLC önce 28 Ağustos'ta Playstation 4'e gelecek, ardından da PC ve Xbox One için yaklaşık bir ay sonra piyasaya çıkacak.

Yeni genişleme paketinde Operation Arcane isminde yeni bir savaş modu görevi geliyor. Avusturya Dağları'nda yer alan Nazilerin gizli araştırma merkezini basıp düşman sırlarını çalarken bazı ileri teknoloji ürünlerini de yok edeceğiz. UFO hangarından oluşan laboratuvarda Tesla Gun kullanıp süper asker serumunu kendimize enjekte ederek daha da güçlenebileceğiz.

Süper asker serumunun bize kazandıracağı ekstra özellikleri not düşmek lazım, özel bir kılıç elde ederken canımız beş katına çıkabiliyor. Deney laboratuvarıdır, süper asker serumudur derken Wolfenstein ve Kaptan Amerika kombosuyla karşı karşıya kalacağız gibi geliyor bana, sevgili Oyungezerler.

Sledgehammer Games'in Kreatif Direktörü Matt Abbott bu genişleme paketi için kurgu öğeleri fazlaca kullanarak olabildiğince eğlenceli bir iş çıkarmayı amaçladığını dile getirdiğini de belirtelim.

Haritalara gelince, Shadow War üç yeni çok oyunculu haritayı beraberinde getiriyor: Airship, Chancellery ve Excavation

Alp Dağları manzaralı Airship haritasında bir zeplinin kontrolünü ele geçirmeye çalışacağız. Dağlarda gizli düşman üssünden uçurumlara atlayıp, oradan da zepline ulaşmaya çalışacağız. 

Chancellery haritasında Fransa'da bir gece görevinde çarpışacağız.

Excavation haritasında ise Cezayir'de bir madende bulunan saklanmış Nazi altınları ve değerli eşyalarının olduğu alanda savaş devam edecek.

Son olarak, Shadow War DLC'sinde kayıp şehir Thule'da eski zamanlardan kalma kötücül bir tarikatı durdurarak Nazi Zombi hikayesini tamamladığımız Frozen Dawn görevi de yer alacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum