Call Of Duty: WWII Zombies'in Hikayesi Yaşanmış Olaylardan Esinlenecek

Gerçek hayattan hikayeler derken sayın Sledgehammer?

 Dünya tarihinin en kanlı savaşını konu alan Call of Duty: WWII'nin daha önce duyurduğumuz üzere bir zombi modu olacak. Oyundaki senaryo modunun gerçek hayatta yaşanmış olaylardan esinlenmesi aslında sıradan bir durum. Neticede koca bir İkinci Dünya Savaşı'ndan bahsediyoruz. Bununla birlikte oyunun fantastik ve eğlence temalı olan bölümü CoD: WWII Zombies'in de gerçek hayatta yaşanmış olaylardan ilham alacak olması biraz düşündürücü. Umarım doğru bir karardır.

Sledgehammer Games'in patronlarından Glen Schofield ve Michael Condrey, EDGE Dergisi'ne verdikleri demeçte oyundaki zombi modunun bir arka plan hikayesi olacağını açıkladılar. Bu hikayenin de gerçekte hayatta yaşanmış olaylardan esinleneceğini söylediler. İkili bu konu hakkında çok fazla detaya girmedi, ancak sadece tek bir cümle ile kafalarda büyük soru işaretleri oluştu bile. Hangi hikayeler, ne tarzda olaylar, hangi dönemde, nerede geçiyor ki acaba bu hikayeler? Karakterlerimizin bu hikayedeki yeri ne olacak? Zombi modu gibi eğlencelik heyecan için detaylı bir hikaye yazacaklarını sanmıyorum açıkçası. Zaten CoD: WWII'nin senaryosuna odaklanmalarını da tercih ederim. Zira "öze dönüş"ten beklentim büyük.

E3-2017-oyunlar-listesii

Dead Space serisi ile oyun piyasasında isim yapan bu ikili, zombi modunun oynanışı hakkında da minik bir iki detay paylaşmayı ihmal etmedi. Condrey, CoD: WWII Zombies hakkında "Dead Space tadında, benzersiz." ifadelerini kullandı. Visceral Games'te birlikte çalışan Condrey ve Schofield, Dead Space ve Dante's Inferno gibi oyunlarda da sırt sırta vermişti. İkili daha sonra Sledgehammer Games'i kurdu. 

Call of Duty: WWII ile seri özüne dönecek, ayaklarımız yeniden yere basacak. Hatta bunu daha şimdiden kanıtlayan birkaç detay ortaya çıktı. Serinin son oyununda sınırsız depar atma olmayacak ve canımız kendi kendine yenilenmeyecek. Bunlara ek olarak ne yazık ki oyunun senaryo modunda Mihver Devletleri'nin tarafını oynayamayacağız.

Call of Duty: WWII, 3 Kasım 2017'de PC, PlayStation 4 ve Xbox One platformlarında çıkış yapacak. Oyun hakkında en güncel haberlerden haberdar olmak için COD:WWII bölümümüzü takip edebilirsiniz Oyungezerler.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum