Call of Duty'nin Bu Yılki En Büyük Silahı Steam Oldu

Modern Warfare 2 rekor üstüne rekor kırıyor

Normal şartlar altında Call of Duty'nin en çok sattığı platform konsollar, özellikle PlayStation olur. Fakat hem PS5 cephesindeki tedarik sıkıntıları, hem de oyunun Steam üzerinde çıkış yapması Modern Warfare 2'nin PC üzerinde ciddi bir satış ivmesi yakalamasını sağladı. Dün gerçekleşen mali toplantıda, Modern Warfare 2'nin PC üzerinde ciddi bir başarı yakaladığı açıklandı.

Activision'ın açıklamalarına göre MW2 satışları, PC üzerindeki en başarılı CoD oyununu bile ikiye katlamış durumda. Bu yıl oyunun bu başarısındaki en büyük pay ise elbette Steam'e ait. Modern Warfare 2, tam beş yıl aradan sonra platform üzerinde çıkış yapan ilk Call of Duty oyunu oldu.

Oyuna direkt olarak Steam üzerinden erişilebiliyor olması da çok büyük bir artı olarak görülüyor. Uzun süredir Türkiye listesinin de zirvesinde bulunan Modern Warfare 2, şu anda Football Manager 2023 ve New World'ün ardından üçüncü sırada. 

Türkiye'deki fiyatına rağmen zirveden kopmayan oyun, oyuncu sayılarında da ilk 5 arasına adını yazdırmayı başardı. Satırları yazdığım esnada 100.000'den fazla eş zamanlı oyuncuya ev sahipliği yapan oyun, zirvede 263.714 eş zamanlı oyuncuya ulaşmayı başardı.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum