Canlandırdıkları Süper Kahramanlarla Özdeşleştirdiğimiz Oyuncular

Bu isimleri izlemekten asla sıkılmayız

Her geçen gün sinemaya uyarlanan çizgi romanların sayısı artıyor ve biz de böylece sayısız süper kahramanı beyaz perdede izleme şansına sahip oluyoruz. Artık süper kahramanlar çizgi roman sayfalarıyla kısıtlı kalmıyor, çok daha geniş kitlelere ulaşıyorlar.

Kimi zaman aynı karaktere farklı farklı oyuncular hayat veriyor. Yoo, bunu 10 yıl önce birisi, şimdi başka birisi canlandırıyor şeklinde söylemiyorum. Farklı sinematik evrenler ve televizyon dizileri de işin içine girdiğinde aynı süper kahramanı aynı anda birden fazla kişinin canlandırdığını da görebiliyoruz. Superman, Batman gibi karakterler söz konusu olunca herkesin favorisi olan bir versiyon seçmek çok zor. Ancak kimi zaman öylesine başarılı performanslar seyrediyoruz ki, aynı karaktere kaç farklı oyuncunun hayat verdiği önemsiz hale geliyor. Bazen de senelerce aynı rolde izlediğimiz biri gönlümüzde taht kurmayı başarıyor.

İşte biz de bu hafta izlemekten asla sıkılmayacağımız, canlandırdıkları süper kahramanlarla adeta özdeşleştirdiğimiz, rolünün hakkını nefis biçimde veren oyuncuları ele almaya karar verdik.

Sizin de listeye ekleyeceğiniz isimler veya seçimlerimizde hemfikir olmadıklarınız var mı? Paylaşırsanız çok seviniriz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum