Capcom, Dead Rising Deluxe Remaster'ı Duyurdu

Yine, yeniden Dead Rising diyorlar…

Son yıllarda yeniden yapımların sayısında nasıl bir artış görüldüğü ortada. Geçmişte başarılı olmuş, oyuncuları kendine çekmeyi başarmış oyunlar yenilenerek, yeri geliyor remake, yeri geliyor remaster versiyonlarıyla bir kez daha karşımıza çıkıyorlar. Bu yeniden yapımlar arasında “yapılmasa da olurdu” dedirtenler olduğu gibi muhteşem örnekler de gördük.

Önümüzdeki dönemde de bu furyanın devam edeceğini tahmin etmek zor olmasa gerek. Nitekim Capcom’dan gelen duyuruyla bunlardan birisinin Dead Rising Deluxe Remaster olacağını da öğrenmiş bulunuyoruz:

Orijinal oyun 2006 yılında çıkmış, 2016 yılında da güncel platformlar için HD remaster versiyonu gelmişti. Şimdi de yeni nesle transfer olmaya hazırlanıyor. Henüz oyun hakkında pek bir bilgi yok. Sadece yeni nesil için güncellenen grafiklerle geleceği açıklanmış bulunuyor. Fragmanda da kahramanımız Frank West'in olay mahalline dalışını görüyoruz. Sonrası için biraz daha beklememiz gerekecek.

Dead Rising, başarılı zombi oyunları serilerinden birisi. Mart 2024 itibariyle serinin toplam satışları 16 milyon düzeyindeydi. Şimdi yenilenen versiyonuyla bu sayıyı daha yukarılara taşımaya çalışacak. Bakalım başarılı yeniden yapımlar arasına adını yazdırabilecek mi.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum