Capcom, Deep Down'dan Vazgeçmemiş

Bu gidişle unutulup gidecek

Deep Down bundan 6 yıl önce, 2013 yılının Şubat ayında PS4'ün tanıtım etkinliğinde gösterilmişti. Capcom'un ünlü ismi Yoshinori Ono sahneye çıkmış ve Dragon's Dogma 2'ye çok benzeyen bu oyunu tanıtmıştı. Videoda bir mağarada ejderhayla dövüşen bir şövalye görmüştük.

Sonrasında oyun tam manasıyla sessizliğe büründü, PlayStation 4'ün dönemi artık yavaş yavaş sonlara yaklaştığı halde Deep Down'dan yeni bir haber gelmedi. Ancak Ono'nun Eurogamer'a verdiği röportaja göre Capcom, Deep Down'dan vazgeçmiş değil.

"Oyundan tamamen vazgeçmedik. Her yıl gelecekte üzerinde çalışacağımız oyunları gözden geçiriyoruz, onay alıp geliştirilecek projeleri değerlendiriyoruz. Bunun hakkında çok fazla şey söyleyemem ama bu ismin marka haklarını koruyor olmamız oyundan tamamen vazgeçmediğimiz anlamına geliyor." demiş Ono.

Capcom 2017 yılında marka haklarını yenilemişti, böyle birkaç senede bir Deep Down ismi bir şekilde tekrar gündeme geliyor. Belki de kendisini PS5'in çıkış oyunlarından biri olarak görürüz, belli mi olur?

YORUMLAR
İses
7 Kasım 2019 14:00

Ps4 için göster Ps5 e çıkar çok saçma hani şu zamanlarda gösterseler anlarım. Bence bu oyun iptal olacak. 

Parolamı Unuttum