Capcom, Dragon’s Dogma 2'yi Resmen Duyurdu

Beklenen logo ekranda göründü

Dragon's Dogma 2 ismini ilk olarak 2019 yılında, o sıralar Devil May Cry 5 üstünde çalışan ünlü yapımcı Hideaki Itsuno'dan duymuştuk ve gelecekte yapmayı düşündüğü oyunlar arasında Dragon’s Dogma 2’nin de bulunduğunu açıklamıştı.

2020'de ise Capcom'un yayın takvimi sızdırıldı ve burada Dragon’s Dogma 2, Street Fighter 6, Onimusha New York ve Resident Evil 4 Remake'i gördük.

2021'e geldiğimizde Dragon's Dogma 2'nin Resident Evil Village ile aynı oyun motorunu kullanacağını öğrendik ama ortada hala daha oyunun resmi duyurusu yoktu.

Zaman geçti, geçti, geçti...

Nihayet dün gece Dragon's Dogma'nın 10. yıldönümü yayını sırasında Capcom resmi olarak Dragon's Dogma 2'yi duyurdu! Artık rahat bir oh çekebiliriz :)

Oyunun yönetmeni Hideaki Itsuno "sizi beklettiğimiz için özür dileriz" diyerek başladı lafa ve "şu an Dragon's Dogma 2'yi geliştiriyoruz!" dedi.

Hepsi bu kadar. Oyunla ilgili bir detay yok ama elimizde logo var. Bir de RE Engine kullanıldığı teyit edildi. Yani tüm sızıntılar doğru çıktı. Şimdi geriye yanımıza Pawn'ımızı da alarak beklemek kalıyor.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum