Advertisement

Capcom, Fei Long'un Street Fighter 6'ya Gelebileceğini Söylüyor

Yasal engel yokmuş

1993 tarihli Super Street Fighter 2 oyuna dört yeni dövüşçü eklemişti ve bunlardan biri de Bruce Lee'den esinlenen Fei Long'du. Ancak Bruce Lee malikanesiyle yaşanan yasal sorunlar nedeniyle Fei Long'un artık bu ünlü dövüş oyunu serisinde yer almayacağı iddia ediliyordu.

Gerçekten de Fei Long DLC karakteri olarak bile Street Fighter 5'te yer almadı. Dahası, Street Fighter 6'nın sızan 22 kişilik ilk dövüşçü kadrosunda da kendisi yer almıyor.

Street Fighter 5'in bestecisi Daniel Lindholm, Fei Long'un seride yer almama sebebinin Bruce Lee malikanesinin Bruce Lee'den esinlenen işlerin "itibarlı" olması gerektiğini, karikatürize edilmemesi gerektiğini söylemelerinden kaynaklandığını ima etmişti. Sonrasında ise bu konuda bir bilgisinin olmadığı söylemiş, resmi Bruce Lee Twitter hesabı da böyle bir düşüncelerinin olmadığını açıkça belirtmişti.

Street Fighter 6'nın yönetmeni Takayuki Nakayama, bahsi geçen Bruce Lee malikanesi olayının gerçek olmadığını ortaya çıktığını söyleyerek oyuncuları heyecanlandıran bir açıklama yaptı: "Fei Long'un oyuna gelip gelmeyeceğini söyleyemem, ama ortada kesinlikle yasal bir sorun yok".

Bu da Fei Long'un karakter DLC'leri yoluyla Street Fighter 6'ya gelme ihtimalini bir hayli kuvvetlendiriyor.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum