Capcom, Jump Festa 2020’de İki Yeni Oyun Duyurabilir

Oyun tahminlerini alalım…

Capcom, 21-22 Aralık’ta düzenlenecek Jump Festa 2020’de karşımıza iki yeni oyun duyurusuyla çıkabilir. Esasında etkinlikte dört oyunla yer alacaklarını ve bunlardan ikisinin Monster Hunter World: Iceborne ile Mega Man Zero / ZX Legacy Collection olacağı bilgisini paylaşmış durumdalar. Dolayısıyla geriye iki oyun kalıyor ne olduğunu bilmediğimiz.

Jump Festa’da sunulacak 4 oyunun da oynanabilir olacağını biliyoruz. Sızan bilgilere göre geriye kalan o diğer iki oyun ‘daha önce duyurulmamış oyunlar’. Sızıntının kaynağı ise haftalık Shonen Jump dergisi. Dikkatli gözlerden kaçmayan bu detay, söz konusu iki duyurulmamış oyunun ne olabileceği ile ilgili spekülasyonları da beraberinde getiriyor.

Bunun net bir bilgi olmadığını baştan kabul etmek gerek. Öte yandan Capcom’un yeni bir Resident Evil oyununu duyuracağı ve bunun Resident Evil 3 Remake olacağı da bir süredir dillendirilen iddialar arasında. Hatta TGA 2019’da gösterilmesi bekleniyor. Dolayısıyla Jump Festa’da bu yeni Resident Evil oyununu görmemiz mümkün. Bunun dışında da ihtimaller söz konusu tabii, Capcom’un elinde bulunan çeşitli markalar var. Kim bilir, belki yeni bir marka da çıkartabilirler. İddiaların doğru olup olmadığını görmek için bir aydan az bir süremiz var. Bekleyelim, görelim…

YORUMLAR
Parolamı Unuttum