Capcom, Resident Evil Grafik Motoruyla Birden Çok Oyun Üzerinde Çalışıyormuş

E3'te duyuruları gelir mi?

Capcom, finansal durumu ile ilgili bir birifingte, birden çok oyun üzerinde çalıştıkları bilgisini paylaşmış.

Resident Evil 7, Resident Evil 2 Remake ve Devil May Cry 5'te kullanılan RE Engine, gayet başarılı bir iş çıkarmış; bu oyunlar oldukça beğenilmişti. Capcom'un bundan sonraki oyunlarında da bu oyun motoru ile çalışacağı anlaşılıyor.

Finansal brifingin soru-cevap bölümünde "Mevcut donanım neslinde RE Engine ile hazırlanan oyunlar olumlu eleştiriler aldı ve bu motoru geliştirmeye başladığımız dönemlerden itibaren sonraki nesli düşünerek geliştirmeye devam ettik" diyor Capcom yetkilileri. "RE Engine, sonraki nesilde oyun geliştirmek konusunda da elimizdeki güçlü araçlardan birisi olacak" şeklinde de devam ediyorlar açıklamalarına.Dolayısıyla, önümüzdeki dönemde çıkacak oyunlarının bu oyun motoru ile geliştirileceği anlaşılıyor bu açıklamalardan.

RE 2 Remake ve DMC 5'in başarısının da katkısıyla Capcom adına en karlı mali yılın geride kaldığını görüyoruz. Bu da önümüzdeki dönemde yeni projeler konusunda daha istekli adım atmalarını sağlayabilecek bir dayanak sunuyor.

Halihazırda Capcom'un üzerinde çalıştığı projeler var tabii, Switch için çıkacak Resident Evil oyunları veya Monster Hunter World'ün Eylül ayında çıkacak olan Iceborn eklenti paketi gibi. Ama E3'te farklı projelerinin de duyurulması bekleniyor. Finansal durum analizinde bahsedilen projelerden bahsedilebilir belki.

Resident Evil 3 Remake veya Resident Evil 8 duyurulur mu E3'te, ne dersiniz? Merakla bekliyoruz. Yakından takipteyiz.

YORUMLAR
İses
21 Mayıs 2019 01:02

Resident evil 3 remake bekleriz efem

ilke_kurtlutepe
20 Mayıs 2019 22:26

bu motoru her oyunlarında kullanabilirler, gerçekten çok iyi bir motor. hem grafik, hem de teknik açıdan çok başarılı.

Parolamı Unuttum