Capcom’un Sıradaki Planları Arasında Dragon’s Dogma 2 Var

FUS! RO!… Ay, yanlış oyun!

Şu sıralar Devil May Cry 5 üstünde çalışan ünlü yapımcı Hideaki Itsuno gelecekte yapmayı düşündüğü oyunlar arasında Dragon’s Dogma 2’nin de bulunduğunu açıkladı.

VG247’de yer alan bir habere göre, Itsuno bundan birkaç yıl önce sıradaki projesinin ne olacağını kararlaştırmak için Capcom’un kurucusu Kenzo Tsujimoto’yla görüştüğünde iki isim ön plana çıkmış: Devil May Cry 5 ve Dragon’s Dogma 2. Itsuno bu iki oyundan birini yapmak istediğini söylediğinde Capcom’un kurucusu ona açık çek vermiş ve hangisini istiyorsa onu yapabileceğini söylemiş. Ünlü yapımcı da bir müddet düşündükten sonra kararını DMC 5’ten yana kullanmış.

Bununla birlikte Itsuno’nun kafasında Dragon’s Dogma 2’nin planları şimdiden hazır. Ancak bunları ne zaman hayata geçireceğini henüz bilmiyor.

“Şu anda DMC 5’i tamamlıyoruz. Ama tüm bu süre zarfında aklımda Dragon’s Dogma 2 için fikirler de vardı. Çoğunlukla kafamın içinde dört farklı oyun ve yapmaktan hoşlanacağım dört ayrı fikir oluyor. Ama yapmaktan hoşlanacağım oyunlar ile yapma gereken bir sonraki oyunlar arasında fark var. Şimdiden bir sonraki oyunum için hazırlanmaya başladım. Ne olduğunu şimdilik söyleyemem ama üzerinde çalışmak için sabırsızlanıyoruz.”

Itsuno bunun dışında en çok gurur duyduğu oyununun Dragon’s Dogma olduğunu ve bu oyunla çocukluğundan beri hayalini kurduğu şeyi gerçekleştirdiğini söylemiş.

Eh… bir DMC hayranı olarak önceliğin Dante’den yana kullanılmasına hiç üzülmedim doğrusu. Ama Dragon’s Dogma da uzun zamandır Steam kütüphanemde var ama indirip de oynama fırsatım olmadı. Bu haber üstüne biraz daha meraklandığımı itiraf etmem gerek. Siz oynamış mıydınız? Nasıl buldunuz? Yorumlarda belirtmeyi unutmayın.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum