Captain Marvel'ın İlk Yorumları Twitter'a Düştü

İlk izlenimler oldukça iyi

8 Mart günü vizyona girecek olan Captain Marvel filminin ön gösterimi yapıldı. Amerika'da yapılan ön gösterime, basından önemli isimler davet edildi. Onlar da filmi izledikten sonra yorumlarını Twitter üzerinden bizlerle paylaştılar. Genel olarak olumlu yorumlar alan film, MCU'nun geleceği için de önemli olaylara ışık tutmuş olabilir.

Brandon Davis(Comicbook.com): Captain Marvel hayranları bu filme bayılacaktır. Sade ve basit bir film. Skrullların önümüzdeki MCU filmlerinin yeni Sonsuzluk Taşları olmasını umuyorum. Ben Mendelshon tüm bu şekil değiştirme konsepti içinde harika duruyordu.

Eric Eisenberg(Cinemablend): Captain Marvel tam bir bomba! İçerisinde oldukça güzel sürprizler barındırıyor. Pek çok yerde neyin geldiğini göremedim. Ayrıca gizem/orijin hikayesi olaya derin ve eğlence katmış. Brie Larson harikaydı ve MCU'ya şahane bir ilk adım atmış.

Erik Davis(Fandango): Captain Marvel harika bir 90'lar bilim kurgu atmosferi taşıyor. Diğer Marvel filmlerine nazaran oldukça farklı bir tona sahip. Oldukça retro, bağlayıcı ve gizemli bir yapısı var. Hem sürprizleri hem de atarlı sahneleriyle eğlenceli bir hale geliyor. Sizi her zaman eğlendirmeyi başarıyor çünkü her zaman değişim halinde olan bir film. Doğru şeyleri yakalamış.

Drew Taylor(Moviefone): Captain Marvel'ı gerçekten çok sevdim. Bazı yerlerde ufak tefek sallantıları oluyor fakat bunun nedeni filmin oldukça tutkulu olması. Harika tasarlanmış, oldukça eğlenceli ve çok sayıda sürpriz içeren bir film. Brie Larson şahaneydi fakat Ben Mendelsohn filmin sürpriz yıldızıydı.

Devan Coggan(EW): Captain Marvel saf bir eğlence. Carol Danvers'ı kahraman olarak belleyip büyüyen küçük kızların oluşturduğu jenerasyonu görmek için sabırsızlanıyorum.

Mike Ryan(Uproxx): Captain Marvel tam olarak beklediğim şey değildi. Reklamlarda gösterilen şey değildi. Daha çok her şeyiyle bir kozmik uzay filmi havasındaydı. Beklediğimden çok daha garipti. Ben Mendelsohn, Talos rolünde harikaydı.

Perri Nemiroff(Collider): Captain Marvel'ın da olaya girmesiyle birlikte MCU'nun geleceği daha parlak hale gelmiş. Brie Larson'un güçlü ve enerjik oyunculuğuna hasta oldum. Aynı şeyi Lashana Lynch için de söyleyebilirim! Ben Mendelsohn'un Talos için seçilmesi ise tam bir A+ ve evet Goose tam bir sahne çalıcı. İkinci kez izlemek için acele etmeyeceğim.

Yorumlar genel olarak filmin oldukça iyi olduğu yönünde ama tabii gidip izleyip kendi kararımızı vermek lazım. Mike Ryan'ın kozmik uzay filmi demesi beni biraz şaşırttı. Zira Ryan da şaşırmış. Zaten filmde en çok övülen kısımlar Skrull kısımları ve Ben Mendelshon'un performansı. Bakalım film çıktıktan sonra, biraz spoilerlı içerikler gelmeye başlayınca insanların yorumları nasıl şekillenecek?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum