Carmen Sandiago, Yeni Bir Oyunla Geri Dönüyor

2025'in ilk çeyreğinde bizlerle..

Aramızda Carmen Sandiago'yu kimler tanıyor? Sizleri bilemiyorum ama bizim kızçenin favori çizgi filmlerindendi. Ondan yıllarca önceseyse bizim kuşağın keyifle oynadığı Carmen Sandiago oyunları vardı tabii. 1985 yılında çıkan "Where in the World Is Carmen Sandiego?" adlı oyunla başlayan seri o günden bugüne bir çok oyunla yoluna devam etti.

Şimdi de seriye bir reboot atmaya karar vermişler, çok da iyi olmuş.

Gameloft, HarperCollins Production ve Netflix Games iş birliğinde geliştirilen Carmen Sandiego, bulmaca-macera türünde bir oyun olacak. Bu oyunda Carmen'i kovalamayacak, bizzat onu yöneteceğiz. Oyunda bir başka tanıdık karakter, "Player" da bizlere eşlik edecek ve Carmen'e VILE ile mücadelesinde yardımcı olacak.

Bir yandan eski oyunculara nostalji yaşatıp bir yandan da Netflix izleyicilerinin hoşuna gidebilecek bir oyun yapmaya gayret göstermişler. Söylendiğine göre bol bol sürpriz yumurta bizleri bekliyormuş.

Yeni Carmen Sandiego oyunumuz 2025'in ilk çeyreğinde önce iOS ve Android uygulaması üzerinden Netflix abonelerinin erişimine sunulacak, takip eden aylarda da diğer platformlara gelecek. Yıllar sonra yeni bir Carmen Sandiego oyununun geliyor olması sevindirici. Takip listemize aldık, merakla bekliyoruz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum