Cate Blanchett'in Borderlands Filminde Lilith'i Canlandıracağı Kesinleşti!

Borderlands hayranları için güzel haberler

Borderlands hayranları için oldukça güzel bir hafta geçiyor. Önce Epic Games'in dağıttığı The Handsome Collection, ardından da serinin sinema filminden gelen güzel haberler. Lionsgate'in yapacağı Borderlands filmi bir oyun filminin ötesinde cidden kaliteli bir film olmayı hedefliyor ve bunu yaparken oyundan kopmak gibi bir niyetleri de yok. Filmde başrol olarak göreceğimiz karakterlerden Lilith içinde seçilen aktrisin Cate Blanchett olması stüdyonun ciddiyetini bir kez daha gösteriyor.

Bir süredir rol için adı geçen Blanchett, sonunda resmen açıklandı. Filmin yönetmeni Eli Roth, "İnanılmaz Cate Blanchett Borderlands'te yer alacağı için gerçekten çok şanslıyım. Kendisiyle The House ve Clock in Its Walls'ta muhteşem bir birlikteliğimiz vardı ve inanıyorum ki onun yapamayacağı hiçbir şey yok! Drama, komedi ve şimdi aksiyon, Cate yer aldığı her sahnede harika. Onunla çalışmak bir yönetmenin rüyasının gerçeğe dönüşmesi. Bunu yeniden, hatta daha büyük bir sahnede yapabileceğim için oldukça şanslıyım. Cate ile birlikte herkes yapabileceğinin en iyisini yapıyor ve biliyorum ki birlikte onun kariyerinde yer alacak bir başka ikonik karakteri yaratacağız." diyerek Cate Hanım ile yeniden çalışmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Aaron Berg ve Craig Mazin'in senaryosunu yazacağı Borderlands filminin henüz resmi bir vizyon ya da çekim tarihi bulunmuyor. Ancak ilk yıldızının belli olması ve yapım ekibinin bir araya gelmiş olması çekim sürecine uzanan yolu hızlandıracaktır. Artık resmen bünyesinde Cate Blanchett'i de barındıran Borderlands filmi bakalım oyun filmlerinin kaderini değiştirebilecek mi?

YORUMLAR
fdnfdnfdnn
29 Mayıs 2020 14:22

yaşlı değilmi bu rol için

 

Parolamı Unuttum