CD Projekt Red Oyunlarının Türkiye Fiyatlarına Zam Geldi

Kaleler birer birer yıkılıyor

Ülkemizin ekonomik şartları, hepimizi şu veya bu şekilde etkiliyor. Oyuncular olarak özellikle son 2-3 yıldır bunun etkilerini yakından hissediyoruz. Bir yandan donanıma erişmek çok zor bir hal alıyor, bir yandan yazılım fiyatları uçup gidiyor. Bugün de ne yazık ki böyle bir tabloyla karşı karşıyayız.

Dün itibariyle CD Projekt Red de bu furyaya dahil oldu; Steam’de The Witcher 3’ün fiyatının 250 TL (The Witcher 3: Wild Hunt - Complete Edition'ı satın almak isterseniz 400 TL), Cyberpunk 2077’nin fiyatının 500 TL olarak güncellendiğini gördük. Şu an itibariyle konsol fiyatlarıyla PC fiyatları eşitlenmiş görünüyor.

Önümüzdeki günlerde o tarafta da bir değişiklik olur mu, bilemiyorum. En azından kısa vadede böyle bir değişiklik olmayacağını tahmin (ve de umut) ediyorum. Ama her hâlükârda bir kale daha yıkıldı, elimizde Türkiye için düşük fiyat politikası uygulayan pek bir firma kalmadı.

Yarından itibaren Paradox da yeni fiyatlara geçiş yapıyor malumunuz. Bizler için oyun almak her geçen gün daha zorlu bir mücadele haline geliyor. Ne diyeyim, umarım en kısa sürede bu tabloyu tersine çevirecek bir mucize yaşarız.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum