Advertisement

CDPR, The Witcher Remake'i Duyurdu!

İşte bize böyle remake'lerle gelin

CD Projekt, orijinal The Witcher oyununu remake versiyonunun yapımına başlandığını duyurdu. Stüdyo bu oyunun Unreal Engine 5 kullanılarak sıfırdan geliştirileceğini ve henüz geliştirme aşamasının çok başlarında olduğunu söylüyor.

Oyunun geliştirilmesinden sorumlu olan stüdyo ise yine bir Polonya stüdyosu olan Fool's Theory, bu stüdyoda Witcher serisinden tecrübeli isimler yer alıyor. CD Projekt Red de projede denetleyici olarak görev yapacak.

Bu Witcher Remake, daha önceden Canis Majoris kod ismiyle öğrendiğimiz oyunmuş, bunu da öğrenmiş olduk.

"Bu haberi sizinle paylaşmaktan büyük heyecan duyuyor olsak da sizde sabırlı olmanızı rica ediyoruz, çünkü projenin detayları hakkında konuşmamıza daha çok var" diyor CDPR.

CD Projekt Red'in patronu Adam Badowski de "The Witcher bizim için her şeyin başladığı yer. Yaptığımız ilk oyun ve bu bizim için çok büyük bir andı. Oraya geri dönmek ve yeni nesil oyuncular için bu oyunu baştan yapmak da en az onun kadar büyük hissettiriyor" diyor.

Nihayet olması gereken bir remake haberiyle karşımıza çıkmış olmaları da sevindirici. The Witcher harika bir oyun olmasına rağmen gerek kontrolleri, gerek mekanikleriyle günümüz için, özellikle de The Witcher 3'e alışmış oyuncular için bir hayli eski kalıyordu.

Haberlerini merakla bekliyor olacağız.

YORUMLAR
YCD
27 Ekim 2022 17:53

Yine on yıl öncesinden duyurdukları bir yapım olmaz umarım.

Atlas Estrella
26 Ekim 2022 18:59

Demon's Souls'un Witcher versiyonu mu yani? Orijinal Witcher'i henüz oynamamış biri olarak (tamam, günahımı kabul ediyorum) bu haber beni çok sevindirdi. Oleeeyyyyyyy!!!

Parolamı Unuttum