Cellar Door Games, Rogue Legacy 2'yi Duyuracak Mı?

O piti piti

2013 yılında yayınlanan Rogue Legacy benim en sevdiğim oyunlardan birisi olmuştu. Dergimizdeki incelememde de "Rogue Legacy’i bağımlılık yapıcılar listesine içim rahat biçimde yerleştirebiliyorum" demiş ve not olarak da 8.7 vermiştim. Tabii o zamanlar ondalık sayılar kullanıyorduk, şimdi olsa 9 verirmişim yani.

Cellar Door Games, Rogue Legacy'i uzun süre desteklemeye devam etti, hatta son zamanlarda da oyunun gayrıresmi modu Lament of Zors'u desteklemeye ve o modu da içine alan yamalar yayınlamaya başladı. Ama artık 2. oyunun vakti geldi de geçiyor bile.

Malum dün 1 Nisan'dı, dolayısıyla neyin şaka, neyin gerçek olduğunu anlamak zorlaşabiliyor. Ancak Cellar Door Games dün akşam aşağıda göreceğiniz tweeti atıverdi:

Eğer bu tweet doğruysa bugün içinde Rogue Legacy 2 ile ilgili bir şeyler duymamız lazım. Bir yandan şaka olsa bunu "2 Nisan'da" diye söylemezlerdi diye düşünüyorum, yalandan bir duyuru yapıp insanları kandırabilirlerdi. Ayrıca tweet'in atıldığı saat bizim saatimizle gece 1. Cellar Door Games de merkezi Kanada'da bulunan bir stüdyo, onlara göre de saat 18:00 olmalı. Yani şaka yapmak için biraz geç bir saat seçmişler :)

Henüz ne olacağı belli olmasa da bu haberi paylaşmanın iyi olacağını düşündüm, şaka değil ve gerçekse ve bugün Rogue Legacy 2'yi duyururlarsa birlikte seviniriz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum