Channing Tatum'dan Önceki Gambit Adayı Josh Holloway Çıktı

Daha mı iyi olurdu, yoksa daha mı kötü?

Başrolünde Channing Tatum'un yer alacağı Gambit filmi son senelerde sık sık gündeme gelmesine rağmen bir türlü prodüksiyon çalışmaları başlamıyor. Yılan hikayesine dönen bu projeden umut kestiğimiz sırada Josh Holloway şaşırtıcı bir açıklamaya imza attı. X-Men Origins: Wolverine zamanında Gambit rolü için seçildiğini itiraf etti.

Channing Tatum'dan çok önce X-Men Origins: Wolverine'de Gambit'ı kısa süreliğine de olsa beyaz perdede görme fırsatı elde etmiştik. Bu sevilen karaktere Taylor Kitsch hayat vermişti. Fakat oyuncunun performansı öyle akıllarda yer edecek türden değildi. O dönemde pek çok izleyici karaktere Lost ile ün kazanan Josh Holloway'in hayat vermesini istiyordu. Oyuncunun görünüş olarak Gambit'e benziyor olması da bu isteğin destek bulmasına neden oluyordu. Fakat beklenen olmadı. Gambit rolü o dönemde Taylor Kitsch'e gitti. Seneler sonra da Gambit solo filminde Channing Tatum'u izleyeceğimiz açıklandı. Fakat görünen o ki kapalı kapılar ardında enteresan olaylar yaşanmış. Lost ve Colony dizileriyle karşımıza çıkan Josh Holloway o dönemde yaşananları Digital Spy'a anlattı.

"Aslına bakarsanız o dönemde Hugh Jackman ile birlikte test çekimleri yaptık. Şahane geçmişti. Hatta onlar 'Tamam, aradığımız adam sensin. Rol senin. Gambit'sin!" dediler. El sıkıştık. Ardından stüdyo yöneticilerinden biri rolün daha genç birine gitmesini istedi. High School Musical'daki çocuk (Zac Efron) gibi birine ihtiyaçları olduğunu söyledi. Böylece rolü kaybetmiş oldum."

Açıkçası 20th Century Fox'un aldığı bu kadar işleri daha iyi hale mi getirdi, yoksa daha kötü mü yaptı, bilemiyoruz. Josh Holloway görüntü olarak karakterle özdeşleştirilse de oyunculuk açısından yetersiz görülebilirdi. Öte yandan Channing Tatum'un da nasıl bir performans sergileyeceği merak konusu. Hatta projenin gerçekleşeceğine dair şüphelerimiz giderek güçleniyor. Bu sorunun yanıtı hiçbir zaman alamayabiliriz. Siz ne dersiniz? Josh Holloway, Taylor Kitsch ve Channing Tatum arasında bu role en uygun isim kim?

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum