Charlie Cox'tan Yeni Daredevil Adaylarına Gözdağı!

İnsan gözünü karartınca her şeyi yapabilir

Daredevil gibi sokak seviyesi kahramanlara her zaman ayrı bir sevgim olmuştur. Hele işlenen hikayeleri gündelik insan sorunlarına, onların acılarına da değinirse ortaya genellikle muhteşem işler çıkar. Daredevil'ın Netflix uyarlamasını bu kadar başarılı kılan özelliklerden birisi de işte bu insani tarafa olan dokunuşlarıydı. Üç sezon boyunca sadece kostümlü bir adamın birilerini dövmesini izlemedik. 

Bu hususta başrol Charlie Cox'un da muhteşem bir payı var. Doğal olarak Cox, bu kadar özdeşleştiği bir karakteri başkasına kaptırmak istemiyor. Hatta olası bir yeniden oyuncu seçme durumunda Charlie Bey, gözünü epey karartmış durumda. Verdiği röportajda "başka birisini Daredevil olarak görmeyi nasıl karşılarsınız?" sorusuna cevap veren Cox, şunları söyledi;

"Bodrum katıma inerim, Daredevil maskemi takarım ve onları tek tek avlarım. Bu rol için benimle savaşmalarını sağlarım. Eğer benim Daredevil olarak geri dönmemi isterlerse bazı öğelerin aynen korunması gerekiyor. Ya da rol için başkasını seçip her şeye yeniden başlayabilirler. Ne dilediğiniz konusunda dikkatli olmalısnız, geri dönmeyi isteyebilirsiniz ama karşılaşacağınız durum iyi olmayabilir veya üzerinden çok zaman geçtiği için yeniden çalışmayabilir. Çoğu şey aynı şekilde geri gelmiyor. Elimizde muhteşem üç sezon var. Bu konuda oldukça gururluyum ve sahip olduğum şeye minnettarım." 

Çok sayıda Marvel hayranı zaten Daredevil rolü için Charlie Cox'tan başkasını düşünmüyor. Tıpkı Punisher rolü için Joe Bernthal de olduğu gibi. Ancak söz konusu Marvel Sinematik Evreni olunca kesin konuşmak neredeyse imkansız. MCU şu an çoklu evrenler, kozmik düzen diye kafa patlatırken iş sokağa indiği zaman Daredevil kesinlikle lazım olacak. O zaman umuyorum ki Charlie Cox'u da yeniden sopa sallarken göreceğiz. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum