Chernobyl VR Gerçekçi Grafikleriyle Geliyor

Ukrayna’ya gelmek isteyen?

Sanal gerçeklik teknolojisi geliştikçe yapabileceğimiz şeylerin sınırları sürekli artıyor. VR’da oyun oynuyoruz, spor yapıyoruz, denizin altına dalıyoruz hatta hastalık bile tedavi edebiliyoruz. Peki ya VR kullanıp dünya üzerinde gidemediğimiz yerlere gidebilirsek?

Chernobyl VR, bizleri 26 Nisan 1986 yılında yaşanan Çernobil Nükleer Kazası ile ünlenen Pripyat kentine götürmeye hazırlanıyor. Dünya tarihinin en büyük nükleer kazasını yaşayan Pripyat’a şu an giriş ve çıkışlar devlet kontrolünde. Buna rağmen reaktörün yanına gitmeniz ne olursa olsun yasak. Chernobyl VR sayesinde reaktörün içine girebilecek, Pripyat’ı şu anki haliyle görebileceğiz.

Çernobil’i bilmeyeniniz varsa size söyle hatırlatayım: Cpt. MacMillan. Call of Duty 4: Modern Warfare’da Pripyat’ta geçen bir bölüm vardı. Oyunun en güzel anlarını içeren Pripyat bölümünü şahsen defalarca oynamıştım.

chernobylvr-icresim

Chernobyl VR’ın çıkış tarihi belirli olmamakla beraber, yapımcılar her şeyin tam olduğuna ikna olmadan oyunu piyasaya sürmek istemiyorlarmış. Oyunla ilgili yeni gelişmeleri OGZVR sayfalarında okuyabileceksiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum