Chernobylite'ın 30 Dakikalık Oynanış Videosu STALKER Özleminizi Gidermeye Geldi

Pre-alfa sürecindeki bir oyuna göre hiç fena değil

Kickstarter sayesinde pek çok yerel geliştiricinin olağanüstü oyunlar yaratabilmesi mümkün hale geldi. Farm 51 isimli stüdyo da Kickstarter üzerinde şansını deneyen firmalardan biri. Ekibin ilk oyunu ise ilhamını STALKER'dan alacak Chernobylite olacak.

Bilim-kurgu ve hayatta kalma-gerilim ögelerini harmanlayacak oyunda yenilikçi bir "crafting" sistemi olacak. Çernobil'in ortasında hayatta kalmaya çalışacağımız oyunda hikayeyi de farklı sonlara bağlamak mümkün olacak. Firma haritayı oluşturmak için Çernobil'in "Exclusion Zone" adı verilen bölgesinin 3D taranmış görüntüsünü kullanıyor. 

Henüz pre-alfa sürecinde olan oyun şimdiden 90.000 dolar toplamayı başarmış. Uzun süredir yeni bir STALKER oyunu bekleyenlere çare olabilecek gibi görünen Chernobylite'ı Kickstarter üzerinden desteklemek için buraya tıklayabilirsiniz.

2019'un Kasım ayında Steam üzerinde erken erişime açılması beklenen oyunun, 2020'nin ikinci yarısında 1.0 versiyonu ile erken erişimden çıkması planlanıyor. Chernobylite daha sonra konsollara da geçiş yapacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum